Hotel Krumlov Český Krumlov s.p.

ČR - Jihočeský kraj - Český Krumlov

Adresa

Český Krumlov - Vnitřní Město

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00172332
živnostenský úřad: Městský úřad Český Krumlov

Zapsáno: 30.03.1990(spisová značka AVII 127 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • Předmět činnosti: Základním předmětem činnosti státního podniku je: a/ obchodní, finanční, investiční a ostatní činnost v oblasti hotelnictví v tuzemsku a se souhlasem příslušných orgánů i v zahraničí, b/ poskytování, obstarávání, organizování a provozování hlavních /ubytovacích, stravovacích a dopravních/ a vedlejších služeb a činností souvisejících s domácím a se souhlasem příslušných orgánů i zahraničním cestovním ruchem,
  • c/ prodej obchodního zboží za Kčs a se souhlasem příslušných orgánů i za zahraniční měnu, d/ propagace vlastní činnosti a služeb poskytovaných na úseku cestovního ruchu v tuzemsku a se souhlasem pŕíslušných orgánů i v zahraničí, e/ zajišťování gastronomických akcí a praxí pracovníků v zahraničí, f/ účast na činnosti mezinárodních organizací cestovního ruchu a hotelnictví se souhlasem příslušných orgánů,
  • g/ zajišťování zahraničních dílů, mopocného materiálu, servisních prací od zahraničních dodavatelů pro investiční celky se souhlasem příslušných orgánů.
  • V souladu s obecně závaznými pŕedpisy může státní podnik stanovený předmět činnosti překročit.Povolení k zahraničně obchodní činnosti bylo vydáno federálním ministerstvem zahraničního obchodu Praha dne 28.3.1990 č.j. 287/6/90 poř. č. 0298 v tomto rozsahu: 1/ Poskytování, obstarávání a organizování stravovacích, ubytovacích a ostatních hotelových služeb zahraničním osobám na území ČR.
  • 2/ Dovoz náhradních dílů, pomocného materiálu a zařízení pro provoz, údržbu a obnovu hotelu a materiálů pro udržení standartu hotelu a příjimní servisních služeb s tím spojených. 3/ Vývoz zboží a potravin v souvislosti s pořádáním výměnných gastronomických akcí v zahraničí včetně vysílání vlastních odborných pracovníků z oboru veřejného stravování v souvislosti s těmito akcemi.
  • 4/ Přijímání služeb od zahraničních osob v souvislosti s činností prováděnou dle bodu 1 a 3 rozsahu tohoto rozhodnutí. 5/ Dovoz informativních podkladů a publikací propagačního charakteru z oblasti mezinárodních hotelových sociscí a zhraničního cestovního ruchu, sloužících k zabezpečení činností dle bodu 1 rozsahu tohoto rozhodnutí.
  • 6/ Prppagace vlastní zahraničně obchodní činnosti v zahraničí.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 10.03.1993
poslední živnost: 01.05.1993
počet živností: 2
datum poslední změny: 18.06.2008

Statutární orgán

František Petřík, fyzická osoba

České Budějovice

funkce: satutární zástupce ředitele
Ing. Jozef Šrámek, fyzická osoba

Praha 2

funkce: likvidátor
který za podnik bude značit tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu podniku s dodatkem "v likvidaci" připojí svůj podpis. Likvidátor je oprávněn jednat za podnik ve všech věcech s likvidací spojených.
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 28.06.1994
ostatní skutečnosti:

Podnik bul založen zakládací listinou ministerstva obchodu a cestovního ruchu české republiky ze dne 29. bŕezna 1990, č.j. 3521/90.

Změna podpisování: K názvu státního podniku připojí svůj podpis ředitel podniku, v jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnéní jeho zástupce.

Hotel Krumlov, Český Krumlov, státní podnik "v likvidaci" se sídlem Český Krumlov, nám. Svornosti 14 vymazává se z obchodního rejstříku.


Český Krumlov - další firmy:

Josef Perník - Český Krumlov - Domoradice

KAVÁRNA MUSIKUS spol. s r.o. v likvidaci - Český Krumlov - Plešivec

REST HOLDING, s.r.o. - Český Krumlov - Horní Brána

Stavební bytové družstvo Český Krumlov - Český Krumlov - Domoradice

Filip Okleštěk - Český Krumlov - Horní Brána

Sportcentrum Krumlov s.r.o. - Český Krumlov - Domoradice

AGRA KRUMLOV, s.r.o. - Český Krumlov - Domoradice

BONASERVIS a.s. - Český Krumlov - Nádražní Předměstí

Stefan Hristov Dimitrov - Český Krumlov - Nádražní Předměstí

Centrum pro pomoc dětem a mládeži o.p.s. - Český Krumlov - Latrán

KRUMLOŠ JEDNA s.r.o. - Český Krumlov - Plešivec

Nerlich a Lesser, komanditní společnost v likvidaci - Český Krumlov - Plešivec

Zóna Krumlov, akciová společnost v likvidaci - Český Krumlov - Horní Brána

Krumlovská fontána, veřejná obchodní společnost - Český Krumlov - Vnitřní Město

MIKORA s.r.o. - Český Krumlov - Domoradice

Informace o společnosti Hotel Krumlov Český Krumlov s.p., IČ 00172332, Český Krumlov. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.