JAKOS, Uherské Hradiště, státní podnik

ČR - Zlínský kraj - Uherské Hradiště

Adresa

Uherské Hradiště

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00091812
živnostenský úřad: Městský úřad Uherské Hradiště

Zapsáno: 01.01.1989(spisová značka AXXX 3 - Krajský soud v Brně)

Předmět podnikání

  • zakázková a malosériová dřevovýroba - oprava obuvi a punčoch - výroba prodej koženého zboží - prodej výrobků podniku a podniku místního hospodářství ve vlastní prodejně - oprava elektrospotřebičů pro domácnost - oprava chladícího zařízení pro spotřebitele a socialistické organizace - opravy naftových spotřebičů - autoservis a autoopravárenství - oprava spotřebičů radiotelevizní službou
  • výroba kontlů ÚT a ET a radiátorů - navíjení el. motorů - oprava místních rozhlasů - zpracování projektové dokumentace pro: generální opravy a rekonstrukce výtahů, ústřední a etážové topení rodinných domků, včetně provádění oprav a poskytování odborné pomoci při této činnosti - maloseriová výroba - kovo, výroba a oprava dopravního zařízení - slévárna barevných kovů - montáže a opravy domovních plynovodů, včetně plynových spotřebičů pro
  • domácnosti, velkokuchyně a podobné účely - montáže a opravy tlakových staniv propan-butan - projektování plynoistalací rodinných domků a bytů - hlavní stavební výroba - pomocná stavební výroba - výroba cementového zboží - kamenosochařství - kožešnictví a výroba kožené galanterie - konfekční výroba - údržba a opravy veřejného osvětlení
  • doplňková výroba a činnost podle příkazu řídícího orgánu - výroba stanů a stanových konstrukcí - zahraničně obchodní činnost - vývoz věcí z vlastní činnosti organizace s vyjímkou věcí uvedených v nař. vlády č. 256/1990 Sb. - výrobků kožené galanterie - výrobků kožešnických Povinný: Provádět služby, opravy a zakázkovou výrobu pro obyvatelstvo a doplňkovou výrobu pro tržní fondy ostatní odběratele v oboru dřevo, kůže a kovo, vymezená v podnikovém rejstříku v celém okruhu působnosti státního podniku.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 01.04.1993
poslední živnost: 02.11.2000
počet živností: 4
datum poslední změny: 25.11.2005

Statutární orgán

Ing. Bohumil Válka, fyzická osoba

Kyjov

funkce: likvidátor

Zastupování a podepisování: JAKOS, státní podnik v likvidaci zastupuje likvidátor. Podepisování za s.p. se děje tak, že k názvu s.p. v likvida- ci připojí svůj podpis likvidátor.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 02.11.2000
ostatní skutečnosti:

Způsob zřízení: Usnesením okresního národního výboru v Uherském Hradišti ze dne 15. prosince 1988 č. XI/569/08 s účinností od 1. ledna 1989.

Jmění stanoví státní podnik do 30 dnů ode dne převodu majetku na Fond NM ČR, a to na základě zahajovací rozvahy.

Vymazává se z obchodního rejstříku obchodní jméno: JAKOS, Uherské Hradiště, státní podnik - v likvidaci se sídlem Uherské Hradiště, Na Morávce 1037 se všemi zápisy z obchodního rejstříku.


Uherské Hradiště - další firmy:

Jozef Urbanovský - Uherské Hradiště

Marek Vlk - Uherské Hradiště

Karel Bílka - Uherské Hradiště - Mařatice

Norbert Mikláš - Uherské Hradiště - Mařatice

Emilie Častulíková - Uherské Hradiště

Patrik Pavelka - Uherské Hradiště - Mařatice

Jana Komárková - Uherské Hradiště

Miroslav Uhříček - Uherské Hradiště

Miroslav Hlůšek - Uherské Hradiště

Mgr. Milan Šácha - Uherské Hradiště - Míkovice

Miroslav Matuška - Uherské Hradiště - Mařatice

Karel Soukup - Uherské Hradiště

Ladislav Jelen - Uherské Hradiště - Jarošov

Ing. Tomáš Holáň - Uherské Hradiště

Irena Jandová - Uherské Hradiště

Informace o společnosti JAKOS, Uherské Hradiště, státní podnik, IČ 00091812, Uherské Hradiště. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.