Keramo,družstvo umělec.výr.Kožlany

ČR - Plzeňský kraj - Kožlany

Adresa

Kožlany

Právní forma: Jiné družstvo
IČ: 00029157
živnostenský úřad: Městský úřad Kralovice

Zapsáno: 20.01.1954(spisová značka DrXXVI 177 - Krajský soud v Plzni)

Kapitál:

  • Základní vklad - 0Kč

    Stávající členové doplatí podíl taktéž do jednoho roku ode dne schválení členskou schůzí, tj. do 31.5.1992. Výjimky schvaluje představenstvo družstva. Členský podíl nemůže být převeden na jinou osobu a nepodléhá výkonu rozhodnutí podle občan. soud. řádu.


Předmět podnikání

  • výroba v oboru (oborech) keramika a hrnčířina
  • poskytování služeb v oboru (oborech) příležitostná doprava osob a věcí
  • zakázková výroba v oboru keramika a hrnčířina
  • maloobchodní prodej vlastních výrobků, doplňkový prodej výrobků souvisejících s poskytovanými službami a dále maloobchodní činnost v oboru (oborech) keramika a hrnčířina
  • Rozhodnutím Okresního národního výboru odboru dopravy Plzeň-sever ze dne 1. 4. 1988 č.j. doprav.152/88 poř. č. ev. 17 byla navrhovateli povolena doprava pro cizí potřebu na dobu do 31. prosince 1989
  • zahraničně obchodní činnost v návaznosti na předmět podnikání s omezením dle Přílohy k nařízení vlády ČSFR č. 256/1990 Sb.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 26.06.1992
poslední živnost: 05.10.1994
počet živností: 2
datum poslední změny: 11.11.2005

Představenstvo

Miroslav Šedivec ml., fyzická osoba

funkce: člen
Jiří Šapovalov, fyzická osoba

Kožlany

funkce: předseda
Vladislava Kobyláková, fyzická osoba

Kožlany

funkce: místopředseda
Anna Scheinerová, fyzická osoba

Kralovice

funkce: člen
Vasil Strenk, fyzická osoba

funkce: člen

Zastupování: Družstvo zastupuje jménem výboru vždy předseda nebo jeho zástupce a další člen výboru. Podpisování: Za družstvo podpisuje vždy předseda výboru nebo jeho zástupce a další člen výboru, popřípadě osoba, kterou k tomu výbor zmocní. Podpisování děje se tak, že k názvu družstva kýmkoliv napsanému nebo vytištěnému připojí oprávněné osoby své podpisy.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 23.07.1993
ostatní skutečnosti:

Uhrazovací povinnost: Dělníci 3. až 5. tř. ručí základním členským podílem, dělníci 6. a 7. tř. dvojnásobkem vč. THP do 10. tř., dělníci 8. a vyšší tř. a THP nad 10. tř. trojnásobkem, představenstvo družstva čtyřnásobkem, předseda družstva pětinásobkem. Při úmrtí člena je uhrazovací povinnost omezena pouze na členský podíl. Pokud nestačí členský podíl k úhradě schodku, je člen povinen částku na něho připadající složit nejpozději do termínu, který určí členská schůze. Částky, jimiž členové přispěli k úhradě ztráty družstva, mohou být těmto členům zcela nebo částečně vráceny během příštích tří let v případě, že družstvo docílí úspěšných hospodářských výsledků a získá dostatečně finanční zdroje. Rozhodnutí o tom přísluší členské schůzi.

V y m a z á v á s e : KERAMO, družstvo umělecké výroby Kožlany se sídlem v Kožlanech z obchodního rejstříkku ke dni 23. července 1993. Družstvo zaniká na základě transformačního projektu schváleného valnou hromadou dne 24. 9. 1992 v souladu s usnesením členské schůze družstva ze dne 20. 11. 1992 rozdělením na dvě družstva, která se k témuž dni zapisují do obchodního rejstříku. Jedná se o tato nově vzniklá družstva: 1. KERAMO, družstvo umělecké výroby Kožlany se sídlem v Kožlanech zapsané v obchodním rejstříku u Okresního soudu Plzeň-město v oddíle Dr. vložka 1564 a 2. KERAMIKA, výrobní družstvo Aš se sídlem v Aši, Hvozd č. 619, zapsané v obchodním rejstříku u Okresního soudu Plzeň-město v oddíle Dr vložka 1565 Všechna práva a povinnosti zanikajícího družstva přecházejí dnem výmazu na nově zapsaná družstva, a to v rozsahu určeném dle Zásad k provedení rozdělení DUV Kožlany ke dni 1. 1. 1993, schválených členskou schůzí dne 20. 11. 1992.


Kožlany - další firmy:

František Bílek - Kožlany

ROAL OIL s.r.o. - Kožlany

Miloslav Šedivý - Kožlany

Radek Sivák - Kožlany - Dřevec

Pavel Lipert - Kožlany

Jiří Kubrycht - Kožlany - Hodyně

Jiří Kreps - Kožlany

Vladimír Berbr - Kožlany

Bioplyn Strunkovice, s.r.o. - Kožlany - Dřevec

Olga Karlíková - Kožlany

Viktor Macek - Kožlany

Kamil Mudra - Kožlany

D-K zemědělská a.s. - Kožlany - Dřevec

Robert Hoffman - Kožlany

Vojtěch Ren - Kožlany

Informace o společnosti Keramo,družstvo umělec.výr.Kožlany, IČ 00029157, Kožlany. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.