Klub kultury Uherské Hradiště, příspěvková organizace

ČR - Zlínský kraj - Uherské Hradiště

Adresa

Uherské Hradiště

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 00092100
živnostenský úřad: Městský úřad Uherské Hradiště

Zapsáno: 31.10.2002(spisová značka Pr 174 - Krajský soud v Brně)

Předmět činnosti podnikání

  • 1.Hlavní předmět činnosti:
  • a)kulturně společenské činnosti spočívající v provozování kulturních zařízení, v nichž se realizují jak vlastní, tak agenturně zprostředkovaná divadelní, koncertní a audiovizuální představení pro veřejnost.Zejména organizační, pořadatelské a technické zajištění provozu těchto zařízení a poskytování dalších služeb nezbytných v souvislosti s uvedeným účelem provozování těchto zařízení, včetně podpůrné činnosti zvukařů a osvětlovačů, pořádání tanečních zábav, diskoték a provozování zařízení soužících k zábavě. Zejména vlastní a převzaté agenturní programy, plesy, výchovné koncerty, koncerty artificiální hudby, oslavy,přehlídky a soutěže zájmové umělecké činnosti, festivaly včetně mezinárodního festivalu filmů a videoprogramů"Týká se to také tebe" a mezinárodního Festivalu hudebních nástrojů lidových muzik.
  • b)Výchovně vzdělávací činnost spočívající v provozování kulturně vzdělávacích zařízení pořádajících semináře, školení , kurzy výuky jazyků, odborné kurzy ke změnám v legislativě České republiky, praktické kurzy a kurzy hygieny a kosmetiky,módy,aktivit volného času, kurzy taneční a společenské výchovy a kurzy cyklického vzdělávání seniorů v rámci Akademie třetího věku. Zejména zajištění organizační, zajištění prostor, přípravy materiálů a podkladů pro školení, zajišťování lektorů a vlastní lektorská činnost. Dále kulturně výchovná činnost publikační, včetně vydávání katalogů, propagačních tiskovin, metodických a příležitostných publikací, prodej produktů souvisejících s těmito činnostmi včetně výstav artefaktů a jejich shromažďování ve sbírkách. Poskytování dalších nezbytných služeb a podpůrných činností v souvislosti s provozováním uvedených zařízení. Jedná se zejména o semináře a jazykové kurzy, kurzy taneční a společenské výchovy, Akademie třetího věku a Zpravodaje města Uherské Hradiště, knižní tituly, katalogy a příležitostné publikace, vydávání fotografií, pohlednic, plakátů( a s tím přímo související korektury a technická redakce).Nahrávání a rozmnožování zvukových a zvukově obrazových záznamů.
  • c)Správa a provozování kulturně výchovných zařízení za účelem poskytování příležitostných krátkodobých nájmů (nejvýše 30 dnů) speciálně k tomu určených a vybavených nebytových prostor a poskytování s tím spojených kulturních, organizačních a technických služeb. Zejména zajišťování kongresů, velkých společenských akcí, módních přehlídek, firemních prezentací a výstav, akcí komerčního rázu a realizace dalších služeb vyžadovaných v souvislosti s účelem krátkodobého nájmu. Poskytování kulturních služeb, které v podmínkách města Uherské Hradiště nemohou být předmětem soutěže s jinými osobami
  • d)Zajišťování podmínek pro rozvoj neprofesionální zájmové a zajmově umělecké činnosti, poskytování smluvně sjednaných služeb souborům a kroužkům, které za tímto účelem uzavřou smlouvu s organizací, přičemž zřizovatelem schválená část nákladů půjde na vrub organizace.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Aktivní
první živnost: 11.09.1992
počet živností: 10
aktichních živností: 1
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 25.11.2010

Živnosti:

stav: Aktivní
druh živnosti: živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 11.09.1992
Činnosti živnosti
  • Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Ubytovací služby
  • Pronájem a půjčování věcí movitých
  • Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce
  • Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
  • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Statutární orgán

Mgr.A. Antonín Mach, fyzická osoba

Uherské Hradiště

funkce: ředitel
ve funkci od: 01.01.2006

Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel.

Zřizovatelé příspěvkové organizace

Město Uherské Hradiště, právnická osoba

stav subjektu: Aktivní
datum vzniku OR: 01.01.1992
ostatní skutečnosti:

Datum a způsob vzniku: Příspěvková organizace vznikla dne 1.ledna 1992 usnesením městského zastupitelstva v Uherském Hradišti č.j. 536/VII.


Osoby živnostenského listu

Mgr.A. Antonín Mach, statutární orgán

bydliště: Uherské Hradiště - Mařatice

Uherské Hradiště - další firmy:

AD-drink, s.r.o. - Uherské Hradiště

Antonín Kadlček - Uherské Hradiště - Vésky

Antonín Svoboda - Uherské Hradiště - Jarošov

Anna Sládková - Uherské Hradiště - Míkovice

Aleš Cholasta - Uherské Hradiště - Jarošov

Alan Hampl - Uherské Hradiště

Agrofarmeco s.r.o. - Uherské Hradiště

APO line s.r.o. - Uherské Hradiště

Advertising Media s.r.o. - Uherské Hradiště

Andrea Kieryková - Uherské Hradiště

Al - odlitky, s.r.o. - Uherské Hradiště

Antonín Šurmánek - Uherské Hradiště - Jarošov

alasea s.r.o. - Uherské Hradiště

Aftertime, s.r.o. - Uherské Hradiště - Mařatice

ALPAM s.r.o. - Uherské Hradiště

Informace o společnosti Klub kultury Uherské Hradiště, příspěvková organizace, IČ 00092100, Uherské Hradiště. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.