Mateřská škola Lovčice 119, příspěvková organizace

ČR - Jihomoravský kraj - Lovčice

Adresa

Lovčice

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 70987131
živnostenský úřad: Městský úřad Kyjov

Zapsáno: 10.10.2003(spisová značka Pr 1006 - Krajský soud v Brně)

Předmět činnosti podnikání

  • Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. Předmětem činností odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, školní jídelny a školní družiny. 1)Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části druhé, a prováděcími předpisy ke školském,u zákona. 2) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 3)Příspěvková organizace jako školní jídelna v rámci školního stravování vydává jídla, které sama připravuje, a může připravovat jídla, které vydává výdejna, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základní, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 4) Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování. 5)Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 111 a § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 01.01.2003
poslední živnost: 01.04.2005
počet živností: 2
datum poslední změny: 06.01.2006

Statutární orgán

Mgr. Denisa Dušíková, fyzická osoba

Lovčice

funkce: Ředitelka
ve funkci od: 01.09.2005

Způsob jednání: 1) Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel jmenovaný v souladu s ustanovením § 166, odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním. základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, starostou obce na základě výsledků konkursního řízení. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění, která jsou vymezena zřizovatelem ve zřizovací listině, organizačním řádu a případně v dalších směrnicích vydaných, nebo schválených zastupitelstvem obce. Ředitel příspěvkové organizace při podepisování připojí k otisku razítka příspěvkové organizace vlastnoruční podpis. Ředitel příspěvkové organizace plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem organizace. Ředitel příspěvkové organizace řídí organizaci podle organizačního řádu, směrnic pro hospodaření s majetkem a zásad pro doplňkovou činnost a v souladu s platnými právními předpisy upravujícími činnost příspěvkové organizace.

Zřizovatelé příspěvkové organizace

stav subjektu: Aktivní
datum vzniku OR: 01.01.2003
ostatní skutečnosti:

Příspěvková organizace vznikla dne 1.1.2003 na základě Zřizovací listiny, kterou schválilo zastupitelstvo obce Lovčice dne 16.října 2002.


Osoby živnostenského listu

Marie Kavanová, statutární orgán

bydliště: Lovčice

Lovčice - další firmy:

Ivan Plandor - Lovčice

Pavel Krakovec - Lovčice

František Konečný - Lovčice

Igor Wölfel - Lovčice

Doc.PhDr.RNDr. Otto Zwettler,, CSc. - Lovčice

J & S TRANS road, s.r.o. - Lovčice

Ing. Zbyněk Holátko - Lovčice

Josef Luža - Lovčice

Jaroslava Bořecká - Lovčice

Obec Lovčice - Lovčice

Antonín Mlejnek - Lovčice

Vítězslav Střeštík - Lovčice

DŘEVEX TRUST s.r.o. - Lovčice

BUSSMARK - OLIVER spol. s r.o. v likvidaci - Lovčice

Hana Konečná - Lovčice

Informace o společnosti Mateřská škola Lovčice 119, příspěvková organizace, IČ 70987131, Lovčice. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.