Nemocnice Český Krumlov - příspěvková organizace

ČR - Jihočeský kraj - Český Krumlov

Adresa

Český Krumlov - Horní Brána

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 00070548
živnostenský úřad: Městský úřad Český Krumlov

Zapsáno: 01.01.2003(spisová značka Pr 398 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět podnikání

  • hostinská činnost
  • pronájem nebytových prostor a ploch včetně poskytování základních služeb, souvisejících s pronájmem
  • doprava
  • praní prádla
  • výroba tepelné energie
  • rozvod tepelné energie
  • koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Předmět činnosti podnikání

  • Účelem zřízení příspěvkové organizace je zajištění veřejně prospěšných činností - zdravotní péče a služeb obyvatelstvu v souladu s koncepcemi příslušných medicínských oborů a příslušnými platnými právními předpisy. Předmětem činnosti je léčebně preventivní péče spočívající v péči o ochranu, navrácení a upevnění zdraví jednotlivců i kolektivů s tím, že je poskytována obyvatelstvu ve zdraví i v nemoci, v mateřství a při jiných stavech vyžadujících lékařskou pomoc. Léčebně preventivní péče zahrnuje veškerou ambulantní i ústavní péči, závodní preventivní péči, přednemocniční neodkladnou péči, léčebnou výživu, poskytování léků, zdravotnických prostředků a dopravu nemocných. Dále předmětem činnosti je provozování Střediska informací, vzdělávání pracovníků v pregraduální a postgraduální oblasti, podílení se na výzkumné činnosti, klinickém zkoušení léků a nové zdravotnické tec hniky, praní nemocničního prádla, opravy a údržba zdravotnických přístrojů, stravování zaměstnanců, plnění zvláštních úkolů v souvislosti se zajištěním obrany státu a likvidací následků přírodních a jiných katastrof a hromadných neštěstí, jakož i správa majetku kraje.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 16.09.1992
poslední živnost: 25.01.2007
počet živností: 7
datum poslední změny: 27.10.2005

Statutární orgán

Ing. Josef Kučera, fyzická osoba

Český Krumlov

funkce: ředitel
ve funkci od: 01.01.2003

Ředitel plní úkoly vedoucího organizace. Ředitel je oprávněn organizaci samostatně zastupovat a jednat za ní ve všech záležitostech, které se jí týkají, a to v souladu s obecně závaznými právními předpisy a usnesením orgánů zřizovatele. Ředitel podepisuje jménem organizace tak, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace nebo otisku razítka se jménem organizace připojí svůj podpis. Jiná osoba je oprávněna jednat za organizaci jen na základě a v rozsahu pravomocí vyplývajících jí z vnitřního organizačního předpisu organizace nebo na základě písemného zmocnění uděleného jí ředitelem organizace. Ke svému podpisu pak připojí vyznačení svého postavení zástupce statutárního orgánu organizace.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 01.01.2007
ostatní skutečnosti:

Zastupitelstvo Jihočeského kraje svým usnesením č. 95/2007/ZK ze dne 17.4.2007 rozhodlo o zrušení příspěvkové organizace Nemocnice Český Krumlov ke dni zápisu zvýšení základního kapitálu Nemocnice Český Krumlov, a.s. do obchodního rejstříku tj. k 1.1.2007 s tím, že k tomuto dni přecházejí všechna práva a závazky zrušené příspěvkové organizace Nemocnice Český Krumlov na společnost Nemocnice Český Krumlov, a.s. se sídlem Český Krumlov, Nad Nemocnicí 153, PSČ 381 27, identifikační číslo : 26095149. Příspěvková organizace Nemocnice Český Krumlov se sídlem Nad Nemocnicí 153, 381 27 Český Krumlov, IČO 00070548 se vymazává v souladu s návrhem ze dne 30.5.2007 ke dni 1.1.2007 z obchodního rejstříku včetně všech zapsaných skutečností.


Osoby živnostenského listu

Ing. Josef Kučera, statutární orgán

bydliště: Český Krumlov - Plešivec

Český Krumlov - další firmy:

Správa a údržba silnic Český Krumlov - Český Krumlov - Domoradice

Ing. Daniel Sedlák - Český Krumlov - Latrán

Ambit, s.p. - Český Krumlov - Horní Brána

Středisko praktického vyučování, Český Krumlov, Pod Kamenem 179 - Český Krumlov - Latrán

Pavel Billý - Český Krumlov - Plešivec

HSJ s.r.o. - Český Krumlov - Latrán

Aleš Adamec - Český Krumlov - Plešivec

Josef Toušek - Český Krumlov - Plešivec

Hana Naderová - Český Krumlov - Vnitřní Město

Marcela Dunková - Český Krumlov - Domoradice

LEGRO s.r.o. - Český Krumlov - Horní Brána

Ing. Marcela Habersbergerová - Český Krumlov - Horní Brána

Evan Lewis - Český Krumlov - Plešivec

Stavební firma Feston s.r.o. - Český Krumlov - Horní Brána

Milan Sterzinger - Český Krumlov - Horní Brána

Informace o společnosti Nemocnice Český Krumlov - příspěvková organizace, IČ 00070548, Český Krumlov. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.