Okresní podnik místního průmyslu Mimoň, státní podnik

ČR - Liberecký kraj - Mimoň

Adresa

Mimoň - Mimoň III

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00078182
živnostenský úřad: Městský úřad Česká Lípa

Zapsáno: 01.01.1989(spisová značka AXIX 2 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • Základním předmětem činnosti je zabezpečování výroby výrobků pro vnitřní obchod a dodávky na vývoz a služeb pro obyvatelstvo a socialistické organizace.
  • Základní předmět činnosti: - opravy a montáž televizních, rozhlasových a reprodukčních přístrojů - zajišťování zápůjčkové služby Multiservis a Interservis - opravy a montáže místních a závodních rozhlasů - opravy, montáž a revize bleskosvodů - revize komínů včetně oprav hlav komínů - opravy a montáže vah, včetně ověřování běžných a přesných závaží - výroba různých drobných výrobků z papíru - opravy čalounických výrobků, nábytku a jiných výrobků ze dřeva - výroba postříbřeného a cínového zboží v kombinaci se sklem, keramikou a porcelánem - výroba nábytku a různých výrobků ze dřeva - výroba různých výrobků z kovů včetně povrchových úprav zinkováním, smaltováním, popřípadě novými druhy povrchových úprav - práce a služby v oboru zámečnictví - zušlechťování skla
  • Doplňkový předmět činnosti: - provádět výrobu různých výrobků z kovů, papíru, porcelánu, keramiky, truhlářských a čalounických výrobků pro výrobní spotřebu - provádět prodej vlastních výrobků a výrobků jiných výrobců včetně prodeje odpadového materiálu obyvatelstvu - povrchové úpravy kovů žárovým zinkováním a smaltováním - práce a služby dekoratérské - provádění závodové dopravy pro cizí potřeby

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 13.01.1993
poslední živnost: 30.06.1996
počet živností: 5
datum poslední změny: 03.03.2006

Statutární orgán

Ing. Vladimír Zerák, fyzická osoba

Liberec

funkce: První statutární zástupce ředitele
obchodně ekonomický náměstek
Mgr. Josef Doubrava, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Ředitel státního podniku
Mgr. Josef Doubrava, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Likvidátor

Podnik zastupuje ředitel nebo jeho zástupce. K vytištěnému názvu podniku připojí svůj podpis ředitel podniku nebo jeho zástupce.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 16.07.1996
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Podnik byl zřízen zakládací listinou Okresního národního výboru ze dne 1.prosince 1988.

Podnik je zřízen na místo Okresního podniku místního průmyslu Mimoň (Pk 204).

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Česká Lípa ze dne 8.7.1992 se převádí ke dni 13.7.1992 část majetku státního podniku na Fond národního majetku České republiky.

Účetní hodnota tohoto majetku činí ke dni 31.12.1991 18 701 000,- Kčs.

Na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu Česká Lípa ze dne 15.září 1992 se převádí ke dni vydražení část majetku státního podniku na Fond národního majetku České republiky.

Jedná se o tyto privatizované jednotky: provoz Mimoň, Malá ul. 33/III - účetní hodnota majetku ke dni 31.12.1991 činí 13 695 000,-Kčs provoz Brniště - účetní hodnota majetku ke dni 31.12.1991 činí 21 828 000,-Kčs RTS Mimoň, ul. Pražská - účetní hodnota majetku ke dni 31.12.1991 činí 856 000,-Kčs

Spolu s částí převáděného majetku přechází na Fond národního majetku České republiky práva, závazky a pohledávky z hospodářsko-právních, občansko-právních, pracovně-právních a jiných právních vztahů, se kterými hospodařily shora uvedené provozovny státního podniku.

Okresní podnik místního průmyslu Mimoň, státní podnik v likvidaci se sídlem Mimoň, Malá 33/III, identifikační číslo 00078182 se v y m a z á v á z obchodního rejstříku. Byl zrušen s likvidací na základě rozhodnutí přednosty Okresního úřadu v České Lípě č.24/1993 ze dne 19.dubna 1993.


Mimoň - další firmy:

Van Bich Luu - Mimoň - Mimoň III

Phuong Pham Thi Thu - Mimoň - Mimoň III

Tomáš Válek - Mimoň - Mimoň I

Alexander Mašek - Mimoň - Mimoň I

Martin Vlastník - Mimoň - Mimoň IV

Helena Seibtová - Mimoň - Mimoň IV

Eduard Herák - Mimoň - Mimoň IV

Daniela Urbanová - Mimoň - Mimoň I

Milan Černý - Mimoň - Mimoň IV

WPP, s.r.o. - Mimoň - Mimoň I

Thi Thu Thuy Than - Mimoň - Mimoň III

Thi Thuy Than - Mimoň - Mimoň III

CHASV-INVEST s.r.o. - Mimoň - Mimoň II

LAG Podralsko, o.s. - Mimoň - Mimoň III

Carbo v.o.s. - Mimoň - Mimoň IV

Informace o společnosti Okresní podnik místního průmyslu Mimoň, státní podnik, IČ 00078182, Mimoň. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.