Programový a technický servis Ústí nad Labem, státní podnik

ČR - Ústecký kraj - Ústí nad Labem

Adresa

Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00173924
živnostenský úřad: Magistrát města Ústí nad Labem

Zapsáno: 01.06.1990(spisová značka AXVIII 249 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • vypořádání nepoužitelného majetku
  • vypořádání hospodářské činnosti státního podniku

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 30.09.1992
poslední živnost: 22.11.1995
počet živností: 4
datum poslední změny: 20.01.2006

Statutární orgán

ing. Mirko Hošek, fyzická osoba

Ústí nad Labem

funkce: Ředitel
ing. Josef Kinovič, fyzická osoba

Ústí nad Labem - Klíše

funkce: l.statutární zástupce ředitele
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 22.11.1995
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Státní podnik byl založen rozhodnutím č. 247/l99O ministra výstavby a stavebnictví České republiky ze dne 3O.5.l99O. Zakladatelem podniku je ministerstvo výstavby a stavebnictví České republiky, které vykonává vůči němu funkci orgánu hospodářského řízení. Podle § 32 zák.č. lll/l99O Sb. o státním podniku, z a č l e ň u j e se ke dni l.6.l99O do podniku založeného tímto rozhodnutím, veškerý majetek užívaný hospodářským střediskem č. 9498 (odbor ATŘ). - budova C Dvořákova ul. Ústí nad Labem do společného hospodaření se státním podnikem Pozemní a inženýrské stavby Ústí nad Labem s podílem 25%

- výchovné středisko Čajkovského ul. Ústí nad Labem do společeného hospodaření s ostatními založenými státními podniky podle poměřu počtů jeho pracovníků k počtu pracovníků zaniklého státního podniku ke dni jeho zániku - z hodnoty budova B se do majetku nově založeného podniku začleňuje podíl v rozsahu odpovídajícím poměru počtu pracovníků zaniklého státního podniku podle stavu jeho zániku - bytový fond podle dohody a jeho rozdělení ze zaniklého státního podniku Pozemní stavby Ústí nad Labem .

Majetek se převádí s příslušným podílem aktiv a pasiv státního podniku Pozemní stavby Ústí nad Labem, právy a závazky vyplývajícími pro uvedené středisko z hospodářských a jiných smluv a dohod uzavřených uvedeným státním podnikem do 3l.5.9O a z kooper. vztahů vytvořených uvnitř tohoto s.p. Začleněné středisko se převádí se všemi pracovníky, právy a povinnostmi z pracovněprávních vztahů, úkoly 8 5LP a prováděcího plánu na rok l99O. Dnem svého založení podnik jako právní nástupce, svěřený majetek přejímá a vstupuje v práva a závazky vyčleněných vnitřních organizačních jednotek, včetně všech oprávnění a pověření vydaných jim k výkonu specializovaných činností.

Rozsahu majetku, práv a závazků bude upřesněn delimitačními protokoly, které podle pokynů ministerstva výstavby a stavebnictví České republiky vypracují pověření zástupci zaniklého státního podniku a pověření zástupci podniku založeného tímto rozhodnutím do 6O dnů ode dne vzniku podniku.

Podepisování: První zástupce bude podnik zastupovat a za něj podepisovat podle podpisového vzoru, který je založen ve spise podnikového rejstříku.

Převádí se ke dni 1. října 1993 část vyjmutého privati- zovaného majetku - formulář 4C/3001 - státního podniku Programový a technický servis Ústí nad Labem se sídlem v Ústí nad Labem ve výši 3 294 000,- Kč na Fond národního majetku České republiky dle schváleného privatizačního projektu č. 1527 předloženého vedením státního podniku.

Kmenové jmění: 0,-Kč.

Vymazává se z obchodního rejstříku bez provedení likvidace Programový a technický servis Ústí nad Labem, státní podnik se sídlem Ústí nad Labem, identifikační číslo: 00173924. Výmaz se provádí na základě rozhodnutí č. 543/1995 ministra průmyslu a obchodu České republiky ze dne 26.10.1995, kterým byl zrušen státní podnik ke dni 15. listopadu 1995 bez likvidace a na základě souhlasu Finančního úřadu v Ústí nad Labem čj. 214/0/109/71398 ze dne 13.9.1995. Majetek státního podniku včetně práv a závazků byl převeden na Fodn národního majetku České republiky.


Ústí nad Labem - další firmy:

" interier studio, spol. s r.o. " - Ústí nad Labem - Neštěmice

"Bredl s.r.o." - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

2-KONDINSKE s.r.o. - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

1-GILBERTA s.r.o. - Ústí nad Labem - Skorotice

800-OBCHOD.CZ s.r.o. - Ústí nad Labem - Bukov

ABOND s.r.o. - Ústí nad Labem - Klíše

"SANTÉ Ústí nad Labem s.r.o." - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

5-KREMONA s.r.o. - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

1. P. S. V., s. r. o. - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

2-VITANTA s.r.o. - Ústí nad Labem - Krásné Březno

3o trading s. r. o. - Ústí nad Labem - Střekov

2000 On-Line s.r.o. - Ústí nad Labem - Klíše

AC CORPORATE a.s. - Ústí nad Labem - Bukov

1. Česká opravna ATP s.r.o. - Ústí nad Labem - Střekov

24 AFP s.r.o. - Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Informace o společnosti Programový a technický servis Ústí nad Labem, státní podnik, IČ 00173924, Ústí nad Labem. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.