SILNIČNÍ STAVBY TEPLICE státní podnik

ČR - Ústecký kraj - Dubí

Adresa

Dubí - Pozorka

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00483435
živnostenský úřad: Magistrát města Teplice

Zapsáno: 22.06.1990(spisová značka AXIX 110 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • správa majetku určeného k restituci - vypořádání hospodářské činnosti státního podniku - provedení smluvního převodu práv z průmyslového nebo jiného duševního vlastnictví

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 08.04.1992
poslední živnost: 20.08.1992
počet živností: 1
datum poslední změny: 20.01.2006

Statutární orgán

Ing. Bořivoj Lázenský, fyzická osoba

Teplice

funkce: Poveřen řízením stát.podniku
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 20.08.1992
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Státní podnik byl zřízen zakládací listinou Městského národního výboru v Teplicích ze dne 21.6.90.

Vymezení majetku: Na zřizovaný státní podnik, který byl vyčleněn ze státního podniku Silnice Teplice přechází veškerý nemovitý i movitý majetek, kterým hospodařil bývalý závod Dubí, státního podniku Silnice Teplice a další, který bude předmětem delimitace.

Přechod práv a povinností: Na nově založenž státní podnik Silniční stavby Teplice přecházejí smluvní závazky stavební, uzavřené státním podnikem Silnice Teplice do 30.6.90 ve věcech působnosti závodu Dubí. Další závazky jen v rozsahu stanoveném v delimitačním protokolu.

Na základě rozhodnutí č. 2/l992 Městského úřadu v Teplicích ze dne 28.4.1992 se z a p i s u j í u státního podniku Silniční stavby Teplice, Dubí, Mírová 284/26 tyto změny : l. Převádí se ke dni l.května l992 část privatizovaného majetku (Formulář 4D) státního podniku Silniční stavby Teplice, Dubí, Mírová 284/26 na Fond národního majetku České republiky. Jde o majetek, který je uveden v privatizačním projektu č. 596 zpracovaném vedením státního podniku který byl schválen ministerstvem pro správu národního majetku a jeho privatizaci České republiky dne 23.4.l992 pod č.j. SŘK/lll/92.

Účetní hodnota převáděného majetku podle schváleného privatizačního projektu ke dni 3l.l2.l99l činí 79 lOl OOO,- Kčs. Spolu s částí privatizovaného majetku přechíází na Fond národního majetku České republiky práva, závazky a pohledávky z hospodářskoprávních, občanskoprávních, pracovněprávních a jiných právních vztahů, která se vztahují k tomuto převáděnému majetku.

2. Mění se a určuje základní předmět činnosti a jmění státního podniku takto : a) ruší se stanovený předmět činnosti v plném rozsahu a nahrazuje se novým zněním - správa majetku určeného k restituci - vypořádání hospodářské činnosti státního podniku - provedení smluvního převodu práv z průmyslového nebo jiného duševního vlastnictví

b) jmění státního podniku : Jmění státního podniku činí 82.OOO,- Kčs.

Vymazává se z obchodního rejstříku státní podnik Silniční stavby Teplice, se sídlem Dubí 3, Mírová 284/26, IČO 483435. Výmaz se provádí na základě výpisu z usnesení l2. zasedání městského zastupitelstva v Teplicích, na kterém byl zrušen bez likvidace ke dni 3O.6.l992 státní podnik Silniční stavby Teplice. Den výmazu: 2O.8.l992.

.


Osoby živnostenského listu

Ing. Bořivoj Lázenský, statutární orgán

bydliště: Teplice

Dubí - další firmy:

Tu Le Thi - Dubí

Yuriy Lynko - Dubí - Běhánky

Quang Ngo Hong - Dubí

Ngoc Le Dinh - Dubí - Bystřice

Václav Štadler - Dubí

K - SPEED s.r.o. - Dubí - Běhánky

Město Dubí - Dubí

Hung Nguyen Tien - Dubí

Tat Thanh Tran - Dubí - Mstišov - Kopřivnice

Binh Le Duc - Dubí

Long Ngo Tri - Dubí

Jan Šperl - Dubí - Bystřice

Dung Dang Dinh - Dubí

Toan Do Thi - Dubí

Tiep Nguyen Khac - Dubí - Bystřice

Informace o společnosti SILNIČNÍ STAVBY TEPLICE státní podnik, IČ 00483435, Dubí. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.