Služby Světlá Hora o.p.s. v likvidaci

ČR - Moravskoslezský kraj - Světlá Hora

Adresa

Světlá Hora - Světlá

Právní forma: Obecně prospěšná společnost
IČ: 25855255
živnostenský úřad: Městský úřad Bruntál

Zapsáno: 11.04.2000(spisová značka O 114 - Krajský soud v Ostravě)

Předmět podnikání

  • Technické služby - zabezpečení čistoty a úklidu v obci - údržba a opravy svěřených veřejných prostranství - organizace odpadového hospodářství - správa a údržba hřbitova - veřejné práce na údržbě svěřeného majetku dle uzavřených dohod zakladatelem ve společnosti - správa a údržba veřejného osvětlení a místního rozhlasu - údržba a oprava místních komunikací - zimní údržba chodníků a komunikací včetně veřejných prostranství - sportovní areál včetně pohostinských a ubytovacích služeb - dětských a ostatních sportovišť v obci, které jsou majetkem obce - kulturní středisko, pohostinství, kuželna - "služební byt" správce sportovního areálu - pořádání kulturních a společenských akcí včetně Jezdeckých dnů - zajišťuje výstavbu a údržbu zařízení pro odpočinek a volný čas - sleduje stav kulturních památek a navrhuje obci řešení - spolupracuje s kulturními organizacemi, nadacemi a sponzory - spravuje místní rozhlas
  • Bytové a topné hospodářství - správa bytového majetku Obce Světlá Hora - údržba, opravy, výběr nájemného za byty - správa nebytového majetku Obce Světlá Hora
  • Lesní a vodní hospodářství - správa, údržba a obnova lesa - ekonomické využívání vytěžené hmoty - správa a údržba vodních toků a rybníků
  • Sociální služby - sociální služba - pečovatelská služba - ošetřovatelská služba - sociálně právní pomoc a věcná pomoc

Doplňková činnost

  • koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
  • ubytovací služby
  • obstarávání služeb spojených se správou a údržbou bytového fondu
  • provádění staveb, jejich změn a odstraňování
  • správa topného hospodářství, údržba, opravy, výběr plateb za poskytnuté služby

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 11.04.2000
poslední živnost: 30.09.2010
počet živností: 12
datum poslední změny: 07.10.2010

Správní rada

Leo Rozsypal, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Stanislav Spiruta, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Zdeněk Hudec, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Josef Zajac, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Jaroslav Zemančík, fyzická osoba

Dětřichovice

funkce: člen
František Kadlčík, fyzická osoba

Suchá Rudná

funkce: člen
Josef Krajčovič, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen

Způsob jednání správní rady: Jménem obecně prospěšné společnosti jedná správní rada tak, že jedná společně předseda a nebo v době nepřítomnosti místopředseda správní rady a jeden člen správní rady. Ředitel společnosti jedná za společnost sám v provozních věcech, které jsou vymezeny a delegovány správní radou v bodě 3 "Statutu obecně prospěšné společnosti Služby Světlá Hora o.p.s.". Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo jinak napsanému jménu společnosti připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda správní rady. U dokumentace, uvedené v bodě 3 "Statutu obecně prospěšné společnosti Služby Světlá Hora o.p.s.", kterou vyřizuje ředitel, je jeden podpis a to ředitele. V době nepřítomnosti, předsedy nebo místopředsedy správní rady.

Dozorčí rada

Jan Tesař, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: předseda
MVDr. Čestmír Olehla, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Vladimír Vodrážka, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Marie Fucimanová, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen
Emil Kortiš, fyzická osoba

Světlá Hora

funkce: člen

Likvidace

Rostislav Harazin, fyzická osoba

Světlá Hora

Zakladatelé obecně prospěšné společnosti

Obec Světlá Hora, právnická osoba

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 30.09.2010
ostatní skutečnosti:

Vymezení pravomoci ředitele společnosti, bod 3 "Statutu obecně prospěšné společnosti Služby Světlá Hora o.p.s.": Ředitel je statutárním zástupcem ve výkonné činnosti firmy. - Ředitel řídí činnost obecně prospěšné společnosti. - Zodpovídá za hospodaření společnosti, za její rozvoj a za dodržování zásad daných zákonem základní dokumentací o založení a vzniku společnosti. - Má delegovanou pravomoc danou správní radou jednat za společnost ve všech otázkách činnosti společnosti. Na základě schváleného rozpočtu společnosti a hlavních cílů schválených správní radou. - Nesmí provádět jakékoliv manipulace, prodej, pronájem atd. s majetkem společnosti a obce bez souhlasu správní rady a zakladatele. - Společně s ekonomkou (účetní) společnosti má podpisové právo na zřízených účtech v peněžních ústavech. - Finanční transakce jako jsou půjčky, úvěry a žádosti o různé dotace musí být předem projednány ve správní radě. - Ředitel zodpovídá za personální politiku svých podřízených. - Veškerá spisová dokumentace ve styku s veřejností musí být podepsána ředitelem a nebo osobou, kterou pověřil.

Právní důvod zrušení obecně prospěšné společnosti: Správní rada rozhodla dne 17.10.2005 dle Zřizovací listiny čl. 12 a příslušných zákonů zrušení Služeb Světlá Hora o.p.s. k 31.12.2005 s následnou likvidací.

Vymazává se ke dni právní moci usnesení z rejstříku obecně prospěšných společností společnost Služby Světlá Hora o.p.s. "v likvidaci", se sídlem Světlá Hora část Světlá č.p. 332, PSČ 793 31. Právní důvod výmazu: Společnost se vymazává z obchodního rejstříku po skončení likvidace.


Světlá Hora - další firmy:

Pramet-Tech s.r.o. - Světlá Hora - Světlá

Eduard Balogh - Světlá Hora - Světlá

David Štrobl - Světlá Hora - Světlá

Vladimír Krejč - Světlá Hora - Podlesí

Eva Krausová - Světlá Hora - Stará Voda

Feromagnet, s.r.o. - Světlá Hora - Světlá

Martin Novák - Světlá Hora - Světlá

Jindřich Szkandera - Světlá Hora - Světlá

LIGHT HILL s.r.o. - Světlá Hora - Světlá

AGROKOL nova a.s. v likvidaci - Světlá Hora - Světlá

Josef Příhoda - Světlá Hora - Světlá

Ferrite - Tech s.r.o. - Světlá Hora - Světlá

Ladislav Pivoň - Světlá Hora - Světlá

JUHÁS CZ s.r.o - Světlá Hora - Podlesí

Informace o společnosti Služby Světlá Hora o.p.s. v likvidaci, IČ 25855255, Světlá Hora. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.