STAVOPROJEKT , PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ a.s.

ČR - Liberecký kraj - Liberec

Adresa

Liberec - Liberec I-Staré Město

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 00083356
živnostenský úřad: Magistrát města Liberce

Zapsáno: 28.12.1988(spisová značka AXIX 58 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • Základní předmět činnosti: Koncepční projektová činnost na úseku urbanizace ČSR, územně - plánovací, předprojektová a projektová činnost v rámci oprávnění, stavebně - technické, inženýrsko - geologické a jiné průzkumy, typizační, výzkumná, vývojová, inženýrská a konzultační činnost související s investiční výstavbou navazující a doplňkové činnosti (fotografické, modelářské, umělecké atd.), programování a dodávky výpočetních prací. Povinný předmět činnosti: Průběžná projektová činnost na koncepci urbanizace ČSR, koncepční servis pro NV, ostatní orgány státní správy a resorty v otázkách sídelní struktu
  • ry, funkčního využití území kraje, jeho vlastností, zdrojů a limitů, zpracování územně-plánovacích podkladů, územně - plánovací dokumentace, generelů plynofikace, předprojektové a projektové dokumentace a výkon funkce generálního projektanta, zejména pro bytovou, občanskou a účelovou výstavbu SVČ KNV, asanace, rekonstrukce, opravy a modernizace těchto staveb, pro komplexní regeneraci městských center a městských památkových rezervací, investiční části akce "Z", pro rekonstrukce a modernizace předávacích stanic tepla a návazných tepelných rozvodů pro organizace v působnosti NV, pro centrální řídící systémy SCZT, provozované organizacemi v působnosti NV, zabezpečování úkolů v typizaci, provádění potřebných průzkumů včetně geo
  • logického průzkumu sloužících k zajišťování této investiční výstavby. Podnik zabezpečuje státní zakázky a úkoly stanovené ve státních pětiletých plánech pro sféru NV Severočeského kraje. Výkon funkce hlavní projektové organizace pro východní část Severočeského kraje.
  • l) Poskytování služeb zahraničním osobám formou výkonů, souvisejících s předmětem podnikání organizace, uvedených v příloze č. l, tvořící nedílnou část tohoto povolení. 2) Přijímání služeb od zahraničních osob souvisejících s předmětem podnikání organizace v oboru projektování (JKV 9O6) 3) Vývoz a dovoz dokumentů, informativních podkladů včetně propagačního a náborového materiálu a přiměřeného množství vzorků, nutných k zabezpečování zahraničně obchodní činnosti dle bodu l a 2 rozsahu povolení 4) Propagace vlastní zahraničně obchodní činnosti uvedené v bodě l rozsahu povolení
  • Tato činnost se může provozovat za podmínek uvedených ve shora citovaném povolení Federálního ministerstva zahraničního obchodu Praha, bod l - 6.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 19.03.1992
poslední živnost: 01.03.1993
počet živností: 5
datum poslední změny: 03.03.2006

Statutární orgán

ing. Eduard Kolář, fyzická osoba

Liberec

funkce: Ředitel s.p.
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 31.12.1990
ostatní skutečnosti:

Údaje o podniku: Státní podnik vznikl - byl zřízen zakládací listinou Severočeského krajského národního výboru v Ústí nad Labem ze dne 2O.l2.l988. Podnik byl zřízen na místo Stavoprojektu Liberec (Pk 294).

V y m a z á v á se z podnikového rejstříku Stavoprojekt - státní podnik se sídlem Liberec, Voroněžská l3, IČO O83356. Veškerý majetek, práva a povinnosti zrušeného státního podniku vyplývající z hospodářských a pracovně-právních vztahů přecházejí na nově založený hospodářský subjekt - Stavoprojekt Liberec, projektová a inženýrská akciová společnost. Den v ý m a z u státního podniku je 3l.l2.l99O.


Liberec - další firmy:

4 moto s.r.o. - Liberec - Liberec XXV-Vesec

A M M A s.r.o. - Liberec - Liberec X-Františkov

4 IN s.r.o. - Liberec - Liberec III-Jeřáb

A.t.D.n., s.r.o., v likvidaci - Liberec - Liberec I-Staré Město

A.G.N. & COMPANY s.r.o. - Liberec - Liberec I-Staré Město

1. Znalecká a.s. - Liberec - Liberec I-Staré Město

AA Podlahy s.r.o. - Liberec - Liberec IX-Janův Důl

24 HODIN PRO VÁS s.r.o. - Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice

3 S - squash centrum s.r.o. - Liberec - Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

A - PARTNER s.r.o. - Liberec - Liberec XXV-Vesec

A-TRADE Liberec spol. s r.o. - Liberec - Liberec XXV-Vesec

A.P.M.,s.r.o. - Liberec - Liberec II-Nové Město

A4 s.r.o. - Liberec - Liberec XXIII-Doubí

1. Dražební, a.s. - Liberec - Liberec V-Kristiánov

"KVALIS Liberec, s.r.o.", v likvidaci - Liberec - Liberec VIII-Dolní Hanychov

Informace o společnosti STAVOPROJEKT , PROJEKTOVÁ A INŽENÝRSKÁ a.s., IČ 00083356, Liberec. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.