Střední odborné učiliště

ČR - Ústecký kraj - Žatec

Adresa

Žatec

Právní forma: Družstevní podnik (s jedním zakladatelem)
IČ: 00672394
živnostenský úřad: Městský úřad Žatec

Zapsáno: 01.01.1991(spisová značka DrXXIX 3 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • Příprava žáků, případně občanů pro výkon dělnických povolání a odborných činností odpovídajících příslušnému učebnímu oboru a ve studijních oborech pro výkon některých náročných dělnických povolání a některých technickohospodářských činností provozního charakteru. Tato činnost je přednostně zabezpečována pro spotřební družstva a podniky Svazu.
  • Zajišťování teoretického vyučování, praktického vyučování a výchovy mimo vyučování; může také zajišťovat jen teoretické vyučování a výchovu mimo vyučování nebo praktické vyučování a výchovu mimo vyučování.
  • Příprava žáků, případně občanů pro výkon odborných činností zejména technickohospodářských a ekonomických, přednostně zabezpečovaných ve středních školách.
  • Zabezpečování nástavbového studia pro absolventy učebních oborů.
  • Zabezpečování rekvalifikací a dalších vzdělávacích aktivit v oblasti výchovy a vzdělávání občanů.
  • Absolventům učilišť a škol zajišťovat doplňování a prohlubování dosaženého vzdělání nebo získání kvalifikace v jiném oboru.
  • Zabezpečování odborné domácí a zahraniční praxe.
  • Zabezpečování vedlejší hospodářské činnosti zejména v oblasti obchodu, společného stravování, ubytování a dalších služeb.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 26.11.1992
poslední živnost: 28.04.1994
počet živností: 1
datum poslední změny: 20.01.2006

Statutární orgán

Josef Vejvoda, fyzická osoba

Žatec

funkce: Ředitel
Danuše Sommerová, fyzická osoba

Žatec

funkce: Zástupce ředitele
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 01.05.1993
ostatní skutečnosti:

Údaje o založení: Střední odborné učiliště, družstevní podnik byl založen zakládací listinou Svazu českých a moravských spotřebních družstev ze dne 4.12.1990 dle ust. § 37 zákona č. 176/1990 Sb., o bytovém, spotřebním, výrobním a jiném družstevnictví, a ve smyslu ust. § 10 odst. 1 písm. a) zákona č. 171/1990 Sb., kterým se mění a doplňuje zákon č. 29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol.

Dnem zřízení je mu svěřen nemovitý a movitý majetek, včetně finanční hotovosti, které až do té doby obhospodařovalo Střední odborné učiliště v Žatci jako organizační jednotka Institutu výchovy a vzdělávání, družstevního podniku. Zároveň na něj přechází práva a závazky vztahující se k činnosti středního odborného učiliště.

Jménem podniku podepisuje ředitel, zástupce ředitele nebo hospodářka. K názvu podniku připojí svůj podpis s dodatkem označujícím funkci.

Střední odborné učiliště, družstevní podnik se zřizuje na dobu neurčitou. Den jeho vzniku je 1. leden 1991.

Vymazává se z obchodního rejstříku Střední odborné učiliště, družstevní podnik se sídlem v Žatci, Hošťálkovo náměstí 132, identifikační číslo: 672394, který byl podle § 766 odst. 1 zák. č. 513/1991 Sb., zrušen bez likvidace a převeden na obchodní společnost "Střední odborné učiliště a Střední odborná škola Svazu českých a moravských spotřebních družstev, Žatec, společnost s ručením omezeným" se sídlem v Žatci, Hošťálkovo náměstí 132, identifikační číslo: 47783371 (spis. zn. C 4050). Den výmazu: 1. 5. 1993


Žatec - další firmy:

" HAK Žatec s.r.o. ", v likvidaci - Žatec

Jiřina Hlaváčová - Žatec

SILNICE Žatec, státní podnik - Žatec

Slosante s.r.o. - Žatec

Martin Gregorik - Žatec - Bezděkov

Ondřej Horn - Žatec

Petr Libertin - Žatec

Michal Dyršmíd - Žatec

Ngan Pham Thi Bich - Žatec

Kamarád LORM - Žatec

Chmelařský institut s.r.o. - Žatec

" G A D R E X ", spol. s r.o. v likvidaci - Žatec

Město Žatec - Žatec

Emil Gábor - Žatec

Dagmar Sulovská - Žatec

Informace o společnosti Střední odborné učiliště, IČ 00672394, Žatec. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.