VIALIT-U akciová společnost

ČR - Liberecký kraj - Stráž pod Ralskem

Adresa

Stráž pod Ralskem

Právní forma: Akciová společnost
IČ: 00524999
živnostenský úřad: Městský úřad Česká Lípa

Zapsáno: 25.07.1990(spisová značka B 12 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Akcie:

  • Akcie na jméno, hodnota: 10000, počet: 1650

Kapitál:

  • Základní kapitál - 16 500 000Kč

Předmět podnikání

  • Zahraničně obchodní činnost v souladu s uvedeným předmětem činnosti může společnost vykonávat až po udělení souhlasu příslušnými státními orgány České a slovenské federativní republiky.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
datum konkurzu: 10.09.1996
první živnost: 23.03.1994
poslední živnost: 09.10.1999
počet živností: 4
datum poslední změny: 11.07.2008

Statutární orgán - představenstvo

Ing. Václav Valentin, fyzická osoba

okres Kolín

funkce: Předseda představenstva
Alois Hackl, fyzická osoba

A 4223 Katsdorf - Rakousko

funkce: Člen představenstva
Ing. Josef Herma, fyzická osoba

Česká Lípa

funkce: Člen představenstva
Ing. Břetislav Václavík, fyzická osoba

Chrastava

funkce: Člen představenstva
Ing. Miroslav Biedermann, fyzická osoba

Stráž pod Ralskem

funkce: Člen představenstva
Ing. Jaroslav Sedláček, fyzická osoba

p. Loukov

funkce: Ředitel

Právo podepisovat písemnosti a dokumenty společnosti mají - předseda představenstva - ředitel společnosti v rozsahu udělené plné moci nebo prokury.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 08.07.2008
ostatní skutečnosti:

Údaje o založení: Akciová společnost byla založena zakladatelskou smlouvou uzavřenou dne 2O.července l99O a stanovami, které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku v souladu se zákonem o akciových společnostech, je společností se zahraniční majetkovou účastí. Statutárním orgánem společnosti je představenstvo. Rozhoduje o všech otázkách společnosti, které nejsou ve výhradní pravomoci valné hromady a které nejsou těmito stanovami přeneseny na ředitele spol. Představenstvo má 5 členů. VIALIT jmenuje 2 členy, z nichž jeden bude zvolen předsedou představenstva, ČSUP jmenuje 3 členy. Členové představenstva jsou jmenováni

na dobu tří let. Ředitel společnosti je výkonným orgánem. Je jmenován odvoláván představenstvem. Řídí výkon běžných činností společnosti, zastupuje společnost navenek na základě plné moci nebo prokury, udělené mu představenstvem. Společnost se zakládá na dobu lO let ode dne pravomocného rozhodnutí o zápisu společnosti do podnikového rejstříku. Pokud žádný ze zakladatelů nevypoví tuto smlouvu, 6 měsíců před uplynutím desetileté lhůty, prodlužuje se tato smlouva o další dva roky a to i opakovaně. Zakladatelé společnosti jsou VIALIT - KALTASPHALT, G.m.b.H Rakousko a Československý uranový průmysl, státní podnik Příbram.

Podíly zakladatelů na základním kapitálu jsou následující: VIALIT 5l % v hodnotě 8 4OO OOO,-Kčs ČSUP 49 % v hodnotě 8 lOO OOO,-Kčs. Akcie jsou nepřevoditelné bez souhlasu představenstva. Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti.

Podepisování: Právo podepisovat písemnosti a dokumenty společnosti mají - předseda představenstva - ředitel společnosti v rozsahu udělené plné moci nebo prokury. Úřední řečí v orgánech společnosti je rovnocenně čeština a němčina.

K výmazu předmětů podnikání došlo na základě Rozhodnutí Okresního živnostenského úřadu v České Lípě ze dne 21.9.1999 OŽÚ/2539/99 a OŽÚ/2540/99.

Vymazává se obchodní společnost V I T A L I T - U , a k c i o v á s p o l e č n o s t . se sídlem Stráž pod Ralskem, ČSFR, IČO 005 24 999 včetně všech zapsaných skutečností. Právní důvod výmazu: výmaz byl proveden na návrh společnosti na základě usnesení Krajského sodu v Ústí nad Labem č.j. K 160/69-77, ze dne 15.4.2002 (právní moci nabylo dne 21.5.2002), kterým bylo rozhodnuto o zrušení konkurzu na majetek úpadce V I T A L I T - U , a k c i o v á s p o l e č n o s t . z důvodu, že majetek dlužníka nepostačuje k úhradě nákladů konkurzu.


Stráž pod Ralskem - další firmy:

Rudolf Šimonič - Stráž pod Ralskem

Božena Vojtková - Stráž pod Ralskem

František Pevný - Stráž pod Ralskem

Miroslav Volejník - Stráž pod Ralskem

Lydie Vallušová - Stráž pod Ralskem

Dagmar Belásová - Stráž pod Ralskem

STAMAT-Stráž pod Ralskem, spol.s r.o. - Stráž pod Ralskem

Karel Navrátil - Stráž pod Ralskem

Stanislava Kolaříková - Stráž pod Ralskem

Martin Věchet - Stráž pod Ralskem

DRACON spol. s r.o. - Stráž pod Ralskem

Filip Kraemer - Stráž pod Ralskem

Drahomíra Svatošová - Stráž pod Ralskem

Petr Pavlus - Stráž pod Ralskem

" EVON s.r.o. ", v likvidaci - Stráž pod Ralskem

Informace o společnosti VIALIT-U akciová společnost, IČ 00524999, Stráž pod Ralskem. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.