VRTNÝ A GEOLOGICKÝ PRŮZKUM státní podnik

ČR - Ústecký kraj - Osek

Adresa

Osek

Právní forma: Státní podnik
IČ: 00671746
živnostenský úřad: Magistrát města Teplice

Zapsáno: 27.12.1990(spisová značka AXVIII 431 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • vypořádání hospodářské činnosti státního podniku a provede- ní závěrečných prací.
  • Činnosti, ke kterým je třeba zvláštní oprávnění může státní podnik vykonávat, pouze po získání těchto oprávnění.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 05.01.1993
poslední živnost: 31.01.1994
počet živností: 1
datum poslední změny: 26.05.2008

Statutární orgán

Ing. Jan Kolář, fyzická osoba

Duchcov

funkce: Ředitel státního podniku
Ing. Jaroslav Ježek, fyzická osoba

Duchcov

funkce: Stat.zást.řed.s.p.-ekonom.nám.
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 29.04.1994
ostatní skutečnosti:

Údaje o zřízení : Rozhodnutím č. l55/l99O ministra hospodářství ČSFR byl založen tento státní podnik. Zakladatelem státního podniku je federální ministerstvo hospodářství Praha.

Na státní podnik přecházejí ke dni 27.prosince l99O nemovitosti, věci movité, finanční prostředky a majetková práva a závazky, které držel, užíval a hospodařil s nimi dosavadní státní podnik Severočeské hnědouhelné doly Most, závod 4, odštěpného závodu Báňské stavby Most v rozsahu stanoveném rozhodnutím zakladatele o vyčlenění majetku, práv a povinností č.j. 1700/401/l99O ze dne l7.prosince l99O. Na státní podnik a jeho pracovníky přecházejí ostatní práva a povinnosti z právních skutečností, pokud tyto nastaly s účinky opravňujícími nebo zavazujícími státní podnik Severočeské hnědouhelné doly Most, závod 4 odštěpného závodu Báňské stavby Most nebo jeho pracovníky k 26.prosinci 1990

a k tomuto dni zcela nebo zčásti trvají a týkají se závodu 4 odštěpného závodu Báňské stavby Most.

Zapisuje se statutární zástupce ředitele s.p. ing.Jaroslav J e ž e k , ekonomický náměstek, který bude ředitele zastupovat v době jeho nepřítomnosti v plném rozsahu jeho práv a povinností.

Převádí se ke dni 1. srpna 1993 část privatizovaného majetku státního podniku Vrtný a geologický průzkum se sídlem v Ose- ku u Duchcova ve výši 70 881 tis. Kč na Fond národního ma- jetku České republiky dle schváleného privatizačního projek- tu č. 194 zpracovaného vedením státního podniku.

Základní jmění státního podniku se stanoví ke dni 1. srpna 1993 ve výši určené v souladu s ustanovením § 13 odst. 2 písm. e) zákona o státním podniku a to na základě zahajovací rozvahy, která bude sestavena nejpozději do 30 dnů ode dne převodu;

Vymazává se z obchodního rejstříku Vrtný a geologický průzkum, státní podnik se sídlem Osek u Duchcova, identifikační číslo 00 67 17 46. Výmaz se provádí na základě rozhodnutí č. 74/1994 ministra průmyslu a obchodu ze dne 2. února 1994, kterým byl ke dni 31. ledna 1994 zrušen shora uvedený státní podnik bez likvidace. Majetek státního podniku byl v celém rozsahu převeden na Fond národního majetku České republiky.


Osek - další firmy:

INSTALACE ZT s.r.o. - Osek

Základní škola Osek, okres Teplice - Osek

Van Phong Do - Osek

ELMARservis s.r.o. - Osek

Ngan Ho Thi - Osek

HOBBY MARKET s.r.o. - Osek

Long Hoang - Osek

Hereitová s.r.o. - Osek

Van Thuong Nguyen - Osek

Blažena Tůmová - Osek

Mgr. Miroslava Vlachová - Osek

STAVBY Stráník s.r.o. - Osek

BOART LONGYEAR, spol. s r.o. v likvidaci - Osek

Cung Le Van - Osek

Ivana Petrová - Osek

Informace o společnosti VRTNÝ A GEOLOGICKÝ PRŮZKUM státní podnik, IČ 00671746, Osek. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.