Základní škola a Mateřská škola Březí, okres Břeclav, příspěvková organizace

ČR - Jihomoravský kraj - Březí

Adresa

Březí

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 71007580
živnostenský úřad: Městský úřad Mikulov

Zapsáno: 12.02.2004(spisová značka Pr 834 - Krajský soud v Brně)

Doplňková činnost

  • Mimoškolní výchova a vzdělávání; pořádání dětských a rekreačně vzdělávacích akcí; pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících k zábavě; organizování sportovní činnosti a sportovních soutěží; zprostředkování obchodu a služeb; agenturní činnost v oblasti kultury a umění; vydavatelská a nakladatelská činnost; kopírovací práce; pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí; pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti; specializovaný maloobchod; hostinská činnost; poskytování telekomunikačních služeb; pronájem a půjčování movitých věcí.

Předmět činnosti podnikání

  • Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům - její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem - její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako zařízení školního stravování sloužící dětem a žákům škol, které obec zřizuje - školní jídelna - v rámci školního stravování vydává jídla, která sama připravuje, a může připravovat jídla, která vydává výdejna; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, poskytovat závodní stravování.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Aktivní
první živnost: 08.12.2005
počet živností: 2
aktichních živností: 2
aktivní provozovny:Ano
datum poslední změny: 29.02.2012

Živnosti:

stav: Aktivní
druh živnosti: živnost řemeslná
předmět podnikání: Hostinská činnost
vznik: 08.12.2005
stav: Aktivní
druh živnosti: živnost volná
předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
vznik: 19.12.2011
Činnosti živnosti
  • Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Pronájem a půjčování věcí movitých
  • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
  • Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

Statutární orgán

Mgr. Jiří Staša, fyzická osoba

Drnholec

funkce: ředitel
ve funkci od: 26.08.2011

Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace samostatně, v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace.

stav subjektu: Aktivní
ostatní skutečnosti:

Datum a způsob vzniku: Příspěvková organizace vzniká dnem 1. 1. 2003 dle zřizovací listiny, kterou vydala Obec Březí dne 26.9.2002.

Sloučením příspěvkové organizace Mateřská škola Březí, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČ 71004572, sídlem Březí, U Školky 258, PSČ 691 81 s přejímající příspěvkovou organizací Základní škola Březí, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČ 71007580, sídlem Březí, Školní 194, PSČ 691 81 přešlo na přejímající příspěvkovou organizaci jmění zanikající příspěvkové organizace Mateřská škola Březí, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČ 71004572, sídlem Březí, U Školky 258, PSČ 691 81.


Osoby živnostenského listu

Mgr. Jiří Staša, statutární orgán

bydliště: Drnholec

Březí - další firmy:

Markéta Staňová - Březí

Jana Kovářová - Březí

ORTOBAN s.r.o. - Březí

Pavlína Loukotová - Březí

Květoslav Skokan - Březí

Martina Komosná - Březí

Kuba a spol. v. o. s. - Březí

Josef Moravčík - Březí

Vlastimil Štěpán - Březí

TRUHLÁŘSTVÍ KUBA s.r.o. - Březí

Ladislav Svojanovský - Březí

Zdeňka Kršková - Březí

ANTIR, s.r.o. - Březí

Autodružstvo Zajíček, družstvo - Březí

Řeznictví a uzenářství Milan Dvořák, spol. s r.o. - Březí u Mikulova - Březí

Informace o společnosti Základní škola a Mateřská škola Březí, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČ 71007580, Březí. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.