Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okres Břeclav, příspěvková organizace

ČR - Jihomoravský kraj - Brumovice

Adresa

Brumovice

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 70436479
živnostenský úřad: Městský úřad Hustopeče

Zapsáno: 27.11.2001(spisová značka Pr 218 - Krajský soud v Brně)

Doplňková činnost

  • hostinská činnost

Předmět činnosti podnikání

  • Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování, školní družiny, školy v přírodě. Mateřská škola. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem, dětem se zdravotním postižením, dětem sociálně znevýhodněným, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Základní škola. Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, žákům se zdravotním postižením, žákům zdravotně znevýhodněným, žákům sociálně znevýhodněným; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části třetí, a prováděcími předpisy ke školskému zákonju. Školní jídelna. Příspěvková organizace jako zařízení školního stravování (školní jídelna - výdejna) poskytuje školní stravování; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Školní družina. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský záko), zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Škola v přírodě. Příspěvková organizace jako škola v přírodě zajišťuje zotavovací pobyt ve zdravotně příznivém prostředí dětem mateřských škol a žákům plnicím povinnou školní docházku. Zajišťuje také plavecký výcvik, lyžařský výcvik; její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 120, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Závodní stravování. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Přerušená nebo pozastavená
první živnost: 24.01.2007
počet živností: 1
aktichních živností: 1
datum poslední změny: 20.08.2010

Živnosti:

stav: Přerušená nebo pozastavená
druh živnosti: živnost řemeslná
předmět podnikání: Hostinská činnost
vznik: 24.01.2007
přerušení od: 14.10.2013

Statutární orgán

MARIE MICHNOVÁ, fyzická osoba

Brumovice

funkce: ředitelka
ve funkci od: 06.12.2007

Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel (dále jen "ředitel"). Ředitele jmenuje a odvolává starosta obce Brumovice. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace. Ředitel je povinen z řad zaměstnanců příspěvkové organizace jmenovat svého zástupce, který jej po dobu jeho nepřítomnosti zastupuje v rozsahu stanoveném vnitřním předpisem příspěvkové organizace.

stav subjektu: Aktivní
ostatní skutečnosti:

Datum a způsob vzniku: Příspěvková organizace vznikla 1.1.2001 dle zřizovací listiny , kterou vydala obec Brumovice dne 19.10.2000.


Osoby živnostenského listu

Mgr. Marie Michnová, statutární orgán

bydliště: Brumovice

Brumovice - další firmy:

Vladimír Prokeš - Brumovice

Petr Nádeníček - Brumovice

Jana Krejčiříková - Brumovice

Vasyl Fedoriv - Brumovice

TV REGION s.r.o. - Brumovice

AGROVÍN CZ s.r.o. - Brumovice

Milan Veselý - Brumovice

Petr Cichra - Brumovice

Eva Brunnerová - Brumovice

Josef Reichmann - Brumovice

Božena Růžičková - Brumovice

Bohumil Kaňovský - Brumovice

Ivo Jakubčík - Brumovice

Ing. Pavel Ždímal - Brumovice

Informace o společnosti Základní škola a Mateřská škola Brumovice, okres Břeclav, příspěvková organizace, IČ 70436479, Brumovice. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.