Zdravotnická záchranná služba Písek

ČR - Jihočeský kraj - Písek

Adresa

Písek - Budějovické Předměstí

Právní forma: Příspěvková organizace
IČ: 00582921
živnostenský úřad: Městský úřad Písek

Zapsáno: 01.01.2003(spisová značka Pr 393 - Krajský soud v Českých Budějovicích)

Předmět činnosti podnikání

  • Účelem zřízení příspěvkové organizace je zajištění odborné přednemocniční neodkladné péče v souladu se zákony o zdravotní péči a předpisy vydanými k jejich provedení a zákony o krizovém řízení a integrovaném záchranném systému.
  • Předmětem činnosti organizace je: -zabezpečování a poskytování odborné přednemocniční neodkladné péče, event. včetně lékařské služby první pomoci - zajišťování a poskytování dopravy raněných, nemocných a rodiček - zajišťování činností podporujících poskytování odborné přednemocniční neodkladné péče a její úroveň, zejména kontinuální vzdělávání svých pracovníků - plnění zvláštních úkolů v souvislosti se zajištěním obrany státu a likvidací následků přírodních a jiných katastrof a hromadných neštěstí - správa majetku kraje - odborné asistence - zdravotní zabezpečení při sportovních, kulturních a společenských akcí

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 25.06.1992
poslední živnost: 01.07.2005
počet živností: 4
datum poslední změny: 10.10.2007

Statutární orgán

MUDr. Vratislav Němeček, fyzická osoba

Písek

funkce: ředitel
ve funkci od: 01.01.2003

Ředitel je oprávněn organizaci samostatně zastupovat a jednat za ní ve všech záležitostech, které se jí týkají, a to v souladu s obecně závaznými právními předpisy a usnesením orgánů zřizovatele. Ředitel podepisuje jménem organizace tak, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace nebo otisku razítka se jménem organizace připojí svůj podpis. Jiná osoba je oprávněna jednat za organizaci jen na základě a v rozsahu pravomocí vyplývajících jí z vnitřního organizačního předpisu organizace nebo na základě písemného zmocnění uděleného jí ředitelem organizace. Ke svému podpisu pak připojí vyznačení svého postavení zástupce statutárního orgánu organizace.

stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 01.07.2005
ostatní skutečnosti:

Příspěvková organizace Zdravotnická záchranná služba Písek se sídlem Písek, Karla Čapka 2477, PSČ 397 01, identifikační číslo 005 82 921, se ke dni 1. července 2005 vymazává z důvodu sloučení s příspěvkovou organizací Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje se sídlem České Budějovice, Boženy Němcové 6, PSČ 370 01, identifikační číslo 481 99 931 z obchodního rejstříku. Všechna práva a povinnosti příspěvkové organizace Zdravotnická záchranná služba Písek se sídlem Písek, Karla Čapka 2477, PSČ 397 01, identifikační číslo 005 82 921, přecházejí tímto ve smyslu § 27 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ke dni 1. července 2005 na příspěvkovou organizaci Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje se sídlem České Budějovice, Boženy Němcové 6, PSČ 370 01, identifikační číslo 481 99 931.


Osoby živnostenského listu

MUDr. Vratislav Němeček, statutární orgán

bydliště: Písek - Vnitřní Město

Písek - další firmy:

Richard Novák - Písek - Budějovické Předměstí

ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o. - Písek - Budějovické Předměstí

Mgr. Hana Tóthová - Písek - Pražské Předměstí

Milan Pelc - Písek - Budějovické Předměstí

AGROLES s.r.o. - Písek - Pražské Předměstí

Michal Hlavnička - Písek - Pražské Předměstí

Nouri Oueslati - Písek - Budějovické Předměstí

Petr Horčička - Písek - Hradiště

Tomáš Kurc - Písek - Budějovické Předměstí

ADVICS MANUFACTURING CZECH s.r.o. - Písek - Pražské Předměstí

Barbora Hénoch - Písek - Pražské Předměstí

Lesy města Písku - Písek - Vnitřní Město

Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 - Písek - Budějovické Předměstí

Zdeněk Pipek - Písek - Budějovické Předměstí

Jan Gajdůšek - Písek - Pražské Předměstí

Informace o společnosti Zdravotnická záchranná služba Písek, IČ 00582921, Písek. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.