Zemědělské družstvo Lučany nad Nisou v likvidaci

ČR - Liberecký kraj - Lučany nad Nisou

Adresa

Lučany nad Nisou

Právní forma: Družstvo
IČ: 00120111
živnostenský úřad: Městský úřad Jablonec nad Nisou

Zapsáno: 26.01.1951(spisová značka DrXXIV 852 - Krajský soud v Ústí nad Labem)

Předmět podnikání

  • družstvo provozuje zemědělskou výrobu, která v sobě zahrnuje i jiné pracovní činnosti, pokud přispívají k rozvoji družstva
  • družstvo provozuje zemědělskou výrobu a v zájmu jejího dalšího rozvoje racionálně hospodaří na zemědělské půdě a v lesích
  • družstvo zpracovává zemědělské a lesní suroviny na polotovary a hotové výrobky (v případech, kde je k této výrobě třeba ještě zvláštního souhlasu až po získání tohoto souhlasu)
  • družstvo rozvíjí výrobu v oblastech - kovovýroby a strojírenství - elektrotechniky a elektroniky - plastikářství a výrobky z plastů - stavební výroba a stavebně montážní práce
  • družstvo poskytuje služby - drobná řemeslná údržba domovního a bytového fondu - úklid, desinfekce, desinsekce a deratizace - aplikace výpočetní techniky, tvorba software a orgware - obchodní, obchodně servisní, montážní, opravárenská, poradenská a inženýrská činnost ke všem vlastním výrobkům a službám - nákladní autodoprava a zemní práce - stavební projekce a projekce aplikace ostatních výrobků - služby veřejného stravování a cestovního ruchu (v případech, kde je k této výrobě třeba ještě zvláštního souhlasu až po získání tohoto souhlasu)
  • družstvo poskytuje výrobky a služby dle bodů 1.-5. i pro obyvatelstvo

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
datum konkurzu: 27.08.1997
první živnost: 07.12.1992
poslední živnost: 25.11.2008
počet živností: 7
datum poslední změny: 01.12.2008

Představenstvo

Ing. Zdeněk Šibrava, fyzická osoba

Praha 9 - Čakovice

funkce: Předseda
Ing. Jindřich Klazar, fyzická osoba

Jablonec nad Nisou

funkce: Místopředseda

Zastupování: Předseda družstva je oprávněn jednat jménem družstva ve všech věcech. Předsedu zastupuje v době jeho nepřítomnosti místopředseda. Podpisování: K názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda.

Likvidace

JUDr. Renáta Koutná advokátka, fyzická osoba

Jablonec nad Nisou

stav subjektu: Aktivní
ostatní skutečnosti:

Družstvo bylo ustaveno schválením Okresního národního výboru v Jablonci nad Nisou ze dne 17. listopadu 1950. Stanovy vyhlášeny v úředním listě II. č. 89 z roku 1949.

Člen družstva ručí povinnými finančními podíly za případnou ztrátu družstva dle ustanovení Řádu o podílové finanční spoluúčasti.

Členský podíl činí 200,--Kčs, splatný do šesti měsíců od doby přijetí za člena.

Členskou schůzí družstva, která se konala dne 1.3.1989 byly přijaty a schváleny nové stanovy družstva, které jsou založeny ve spise podnikového rejstříku.

Ustavující (slučovací) členskou schůzí konanou dne 19.12.1975 byla do tohoto družstva jako družstva přejímacícího sloučena bez provedení likvidace družstva: Jednotné zemědělské družstvo "8.březen" se sídlem v Jablonci nad Nisou (zdejší Dz 876) a Jednotné zemědělské družstvo v Nové Vsi, se sídlem v Nové Vsi okres Jablonec nad Nisou (zdejší Dz 1094) s tím, že toto přejímací družstvo, které bude hospodařit pod novým názvem a novým sídlem převezme veškerá práva, povinnosti a závazky, to znamená, že družstvo souhlasí s universální sukcesí a zároveň družstvo převezme za své členy i členy zanikajících družstev bez provedení likvidace.

V družstvu se zřizuje sbor zástupců a je volen na období 5ti let pracovními kolektivy organizačních jednotek.

Okresní soud v Liberci dne 30.10.2002, č.j. 35 D 1102/2002-44, projednal dědické řízení po Ing. Petrovi Cesarovi, posl.bytem Liberec 5, Veleslavínova 182/4,který zemřel dne 18.6.2002 (usnesení v právní moci dne 20.11.2002).

Usnesením Krajského soudu v Ústí nad Labem - pobočka v Liberci ze dne 19.12.2007 (v právní moci 22.1.2008), č.j.: Nc 252/2005-12 byla JUDr. Renáta Koutná jmenována likvidátorkou společnosti.


Osoby živnostenského listu

Ing. Petr Cesar, statutární orgán

bydliště: Liberec - Liberec V-Kristiánov

Ing. Zdeněk Šibrava, statutární orgán

bydliště: Jablonec nad Nisou - Rýnovice

Lučany nad Nisou - další firmy:

Jaroslav Kočárek - Lučany nad Nisou

Jindřich Bräuer - Lučany nad Nisou

Brigita Polanská - Lučany nad Nisou

Drahomír Dostrašil - Lučany nad Nisou

Jiří Bräuer - Lučany nad Nisou

Jiří Endler - Lučany nad Nisou

Ervín Cieslar - PENZION POHODA - Lučany nad Nisou

DIABAZ, s.r.o. - Lučany nad Nisou

Hana Hoffmannová - Lučany nad Nisou

Aleš Kosina - Lučany nad Nisou - Jindřichov

Petr Jankaj - Lučany nad Nisou

Dana Štěpánková - Lučany nad Nisou

Iveta Pavlatovská - Lučany nad Nisou

Daniel Šlechta - Lučany nad Nisou

Brp.cz s.r.o. - Lučany nad Nisou

Informace o společnosti Zemědělské družstvo Lučany nad Nisou v likvidaci, IČ 00120111, Lučany nad Nisou. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.