Zemědělské družstvo Vysočina

ČR - Vysočina - Polná

Adresa

Polná

Právní forma: Družstvo
IČ: 00137316
živnostenský úřad: Magistrát města Jihlavy

Zapsáno: 27.02.1986(spisová značka DrXXXVI 2161 - Krajský soud v Brně)

Předmět podnikání

  • a) zemědělská výroba b) potravinářská výroba c) lesní výroba d) hospodaření na vodních plochách a rybnících s chovem ryb e) obchodní činnost f) prodej vlastního vyrobeného zboží g) kovářství h) opravářství strojů i) dřevovýroba j) doprava
  • k) posyp silnic l) stavební činnosti m) výroba laminátových výrobků n) zemní práce o) závodní stravování - vaření obědů pro cizí p) těžba a úprava kamene spojená s prodejem pro cizí r) kovovýroba s) pohostinství t) ubytování a stravování pro cizí u) montáž a oprava el. zařízení a hromosvodů dodavatelským způsobem
  • v) opracování plochého skla

Výpis ze živnostenského rejstříku

stav subjektu: Zaniklá
první živnost: 21.09.1992
poslední živnost: 23.04.1993
počet živností: 2
datum poslední změny: 14.10.2005

Představenstvo

Ing. Ladislav Pártl, fyzická osoba

Polná

funkce: předseda
Ing. Jan Půža, fyzická osoba

Polná

funkce: místopředseda
stav subjektu: Zaniklý
datum zániku: 23.04.1993
ostatní skutečnosti:

Způsob zřízení: Usnesením slučovací členské schůze JZD VYSOČINA se sídlem v Polné a JZD SKALKA se sídlem v Brzkově, okres Jihlava konané dne 15. ledna 1986. Sloučení výše jmenovaných družstev schvaluje se rozhodnutím odboru VLHZ ONV v Jihlavě ze dne 12. února 1986 č.j. Vod. 192/86 na základě usnesení rady ONV v Jihlavě ze dne 6. února 1986.

Právní poměry družstva upravují stanovy přijaté na výroční členské schůzi konané dne 22. února 1991 dle ustanovení zák. čís. 162/1990 Sb.

Ručení: Člen družstva ručí za případnou ztrátu na hospodářské výsledku družstva v rozsahu individuálního členského podílu, který je vypočten podle čl. 6 těchto stanov družstva.

Podepisování: Za družstvo podepisuje předseda, v době jeho nepřítomnosti místopředseda.

Dle usnesení členské schůze družstva konané dne 24.11.1992 na základě transformačního projektu schváleného na II.valné hromadě oprávněných osob konané dne 21.11.1992 zrušuje se družstvo bez likvidace a transformuje se na Zemědělské obchodní družstvo "Vysočina"Polná,společnost AGROKOM spol.s r.o.se sídlem Brzkov 68, SENECO,spol.s.r.o. se sídlem Polná,Palackého 976. V y m a z á v á se družstvo s názvem Zemědělské družstvo"Vysočina" Polná se sídlem Polná,o.Jihlava se všemi z á p i s y.


Polná - další firmy:

Pavel Vencovský - Polná

Petr Melichar - Polná

Ivo Topič - Polná

Zdeněk Cveček - Polná

Eva Krahulíková - Polná

Romana Hrdličková - Polná - Nové Dvory

Dana Koudelová - Polná

Karel Takács - Polná

Římskokatolická farnost - děkanství Polná - Polná

Zdeněk Svoboda - Polná

Iva Švengrová - Polná

Vladimír Vomlel - Polná

Kamil Došek - Polná - Janovice

Trao Thi Nguyen - Polná

Jaroslav Beneš - Polná

Informace o společnosti Zemědělské družstvo Vysočina, IČ 00137316, Polná. Výpis ze živnostenského rejstříku, výpis z obchodního rejstříku, základní kapitál, společníci.